Bun venit!


Despre mine

Dintotdeauna am indragit muzica si in mod special, muzica populara. Cand eram mica, mergeam in satul bunicilor, pe langa Targoviste si eram fascinata de obiceiurile si de portul popular, pe care de atunci le admir si le respect ca pe ceva sacru. Imi placea sa privesc indeaproape cusaturile atat de atent lucrate, contrastul dintre albul imaculat al panzei si culorile aprinse care-l insufleteau. Ascultam cu emotie si bucurie, discurile cu marii interpreti de muzica populara, la bunica acasa, si erau niste versuri cantate de indragita interpreta Irina Loghin "Cand o scartaii portita/Sa stii c-a venit fetita/Cand o scartai fantana/Sa stii c-a sosit Irina", care ma impresionau pana la lacrimi.

Am studiat, in paralel cu liceul, cursurile Scolii Populare de Arta "Octav Enigarescu" din Targoviste, fiind bucuroasa sa-mi pot urma pasiunea si chemarea sufletului. De atunci si pana acum, adica de mai bine de 10 ani, cant. Cunosc si interpretez sute de piese frumoase care pot sa inveseleasca si pe cel mai posac invitat de la petrecere. Invat in permanenta piese noi, muncesc cu drag sa-mi cresc repertoriul si sa-mi bucur publicul. 


IRINA DRAGOI

Interpret muzica populara

" Aduc voie buna si zambet prin dans si cantec" 

De asemenea, lucrez la un proiect muzical propriu, foarte drag sufletului meu, in care imi exprim cu sinceritate sentimentele si trairile.

Muzica populara este pasiunea care imi face viata frumoasa. Ma regasesc in puritatea si sinceritatea versurilor de dragoste, in ritmul si trilul melodiei populare. Ma bucur ca reusesc sa transmit aceasta stare de bine si celor carora le cant. Consider ca muzica este un mijloc nemaipomenit de a aduce optimism si veselie in viețile oamenilor.

Este o pasiune si o profesie pe care o tratez cu entuziasm si seriozitate. 

MAI MULTE DESPRE MINE


Aparitii TV

Televeziunea FAVORIT

Noiembrie 2013
"Adu-mi, Doamne, puiu-n prag"

Iulie 2017
"Festivalul Natalia Serbanescu"

Iunie 2017
"Festivalul Dragan Muntean"

Noiembrei 2013
"Maicuta mea cu doua fete"

Premii

Premiul 1
Festivalul "Ponoare, Ponoare"
 Mehedinti, 2017

Premiul 3
Festivalul "Munte, munte brad frumos",
Baia de Arama, 2017

Premiul special al juriului
Festivalul " Pe marginea Dunarii"
Giurgiu, 2017, 

Repertoriu

Am cantat la numeroase spectacole in aer liber organizate de municipalitati si am participat la sute de evenimente private

Am un repertoriu format din peste o suta de piese

Acompaniament

CU DJ SI NEGATIV

CU FORMATIE

CE AI DE FACUT CA SA CANT LA EVENIMENTUL TAU


Daca te inspira prezenta mea si vrei sa colaboram, cant cu drag la evenimentul tau. Este insa necesar sa ma contactezi din timp pentru ca disponibilitatea mea este limitata!

Nu mai sta pe ganduri, foloseste datele de mai jos ca sa intri in legatura cu mine. 

phone

Telefon pentru rezervari

  • +40 724 173 390
envelope-o

Scrie-mi aici

irinadragoievents [at] gmail.com

Canalul meu de Youtube

portOfoliU


VREI SA TE TIN LA CURENT CU APARITIILE MELE? INSCRIE-TE LA NEWSLETTER