secretara virtuala | Business Automation Engine

Testeaza secretara virtuala care se ocupa de toate programarile tale si are grija sa-ti ajunga la intalnire clientii in timp ce tu iti vezi de treaba

Inscrie-te si vei putea testa secretara virtuala in ziua lansarii!

Esti trainer, terapeut, psiholog? Ai un birou (doctor, notar, stomatolog, ...) unde oamenii trebuie sa isi faca programari? Ai timp sa te ocupi de asta? Sunt oamenii seriosi si vin la intalnire sau te anunta in ultimul moment ca nu se mai poate? Vrei eventual sa plateasca in avans?


Ai ajuns unde trebuie!

Tu iti vezi de treaba si noi avem grija ca cei care si-au programat intalnirea sa vina!

Cream pentru tine calendarul tau de programari 

Cream un calendar online unde poti pune orele la care esti disponibil pentru programari. Tu primesti un link catre acest calendar si il poti trimite clientilor fie separat, fie il adaugam sitelui tau.


In plus facem legatura intre calendarul telefonului tau si cel tocmai creat astfel incat sa poti verifica oricand, in timp util, cu cine te vei inlani sau sa blochezi/eliberezi sloturi de programari in functie de ce apare in programul tau.

1

Nimeni nu mai intarzie


Cei care si-au facut o programare primesc un SMS cu instructiuni, cu cateva ore inaintea intalnirii ca sa nu intarzie

2

Esti prima persoana care afla cand cineva si-a facut o programare


Poti primi o notificare si poti vedea in calendarul telefonului tau (iPhone sau Android) cine si cand s-a programat.

3

Clientii vin pregatiti la intalnire


De indata ce au confirmat programarea clientii tai vor primi un email cu tot ce stii tu ca trebuie sa pregateasca inaintea intalnirii. Daca nu deschid mailul, vor primi si un SMS care sa le reaminteasca

4

Primesti banii in avans!


Daca doresti poti folosi si metoda de plata in avans. Astfel cei care isi fac programare pot  face plata cu cardul sau prin transfer daca nu doresti sa pateasca la fata locului.

Inscrie-te acum pentru a testa secretara virtuala

Dupa ce te vei inscrie verifica-ti mailurile pentru confirmare!